Gymnastikkurser
Om os

Hvem står bag gymnastikkurser.dk

Min passion er gymnastik og gymnastikken hvor vi udvikler og dygtiggøre gymnasterne. Dygtige gymnaster kommer med dygtige trænere.

Derfor har jeg lavet firmaet Gymnastikkurser.dk, hvor jeg ønsker  gennem inspiration og kurser, at være med til at uddanne gymnastiktrænere.


Jeg hedder Claus Højen er 42 år og har dyrket gymnastik gennem mange år. Jeg har gennem mine mange år, som gymnast været aktiv på mange forskellige hold,  repræsentationshold, eliteholdet fra gymnastikhøjskolen ved Viborg og på 1. divisions konkurrencehold.

Jeg har været instruktør lige siden jeg, som 13årig var på hjælpeinstruktørkursus. Jeg har har været involveret i trænergerningen på næsten alle slags hold fra forældre/barn-, til  repræsentations- og 1. divisionshold.


Jeg er uddannet i gymnatikinstruktør fra Viborg Idrætshøjskole, som ergoterapeut fra Sundheds CVU nord (UCN / Professionshøjskolen Nordjylland). Gennem en lang årrække har jeg arbejdet som konsulent for DGI-Nordjylland og de seneste år har jeg været medejer af redskabsfirmaet gymnashop.


Jeg er gift med Anne, som også har brugt meget af sin tid på gymnastikken. Sammen har vi tre børn, Amalie, Astrid og Christoffer.

Alle tre går selvfølgelig til gymnastik.

Kontaktoplysninger

Gymnastikkurser

Bispehaven 70

9440 Aabybro

CVR-nummer: 38045555

Bankoplysninger: 7454 0001225434

Telefonnr.: +45 51945658

E-mail: claus@gymnastikkurser.dk

Samarbejdspartner

Gymnashop.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend